apie
Gyvatės metus sutiksime su:
Degustacine, penkių patiekalų karališka vakariene,
Šventės vedėju Karoliu Ugintu ir jo komanda,
Naujametiniu tostu vidurnaktį,
Šviesų bei garsų fejerverku.
Rezervacija: +37063676247; [email protected]
Degustacinė naujųjų metų vakarienė su šefu Mantu Karaliumi
Jūsų laukia:
Vakarienės užkandis - Entrée
- Prancūziškos kreminės krevetės su balto vyno padažu, rosti bulvių blyneliais ir wakame salotomis
- Jautienos karpačio su itališku sūriu, kaparėliais, bazilikų pesto, teriyaki ir krienų ikrais.
Karšti patiekalai
- Anties krūtinėlė su morkų citrusine piure, vyno - juodųjų serbentų padažu, brie spurgomis ir žirnių ankštimis.
- Jaučio žandas su BBQ padažu, prancūziška grūdėtų garstyčių piure, mini morkytėmis ir svogūneliais, marinuotais balzamiko acte.
Desertas
- Karamelinis desertas Cremeux su karamelizuotais riešutais, aviečių tyre, kinkanais ir uogomis.