Atgal

Valstybės tarnyba. Tarnyba: naujasis teisinis reguliavimas vietos savivaldos specialistams ir seniūnams. Lyderystė pokyčių metu

seminaras
Renginio kaina
279.00 - 299.00
Renginio data
2024-09-26

apie

„Valstybės tarnyba. Tarnyba: naujasis teisinis reguliavimas vietos savivaldos specialistams ir seniūnams. Lyderystė pokyčių metu“

Dviejų dienų kvalifikacijos kėlimo mokymai.

Kviečiame Jus į Birštoną, kur vyks dviejų dienų seminaras, skirtas gilintis į Valstybės tarnybos naująjį teisinį reguliavimą, kuris skirtas vietos savivaldos specialistams ir seniūnams.

Seminarus ves du patyrę savo sričių ekspertai, kurie ne tik pasidalins savo žiniomis bei patirtimi, bet ir padės Jums rasti atsakymus į opiausius klausimus, susijusius su naujuoju Valstybės tarnybos įstatymo teisiniu reguliavimu bei tai, kaip mes reaguojame į pokyčius ir kaip teisingai juos priimti bei tvarkytis su jais.

Šis renginys – puiki proga susipažinti/susitikti su kolegomis iš visos Lietuvos, užmegzti vertingus kontaktus bei pasidalinti idėjomis, kurias vėliau galėsite sėkmingai pritaikyti savo darbe.

Po intensyvių mokymų Jūsų lauks atpalaiduojantis laikas nuostabiame Birštono kurorte. Čia galėsite pasimėgauti gamtos ramybe, atsikvėpti nuo kasdieninio darbo rutinos ir tęsti diskusijas su bendraminčiais vakarienės metu. Tai unikali galimybė ne tik efektyviai įsisavinti naujas žinias, bet ir pasisemti energijos bei įkvėpimo tolimesnei profesinei veiklai.