Atgal

VP stovykla „Argumentų šachmatai”: intensyvūs 2-jų dienų kvalifikacijos kėlimo mokymai

seminaras
Renginio kaina
390.00 - 420.00
Renginio data
2024-10-24 Iki 2024-10-25

apie

Kviečiame Jus į išskirtinę dviejų dienų kvalifikacijos kėlimo stovyklą Birštone, skirtą viešųjų pirkimų specialistams. Šis intensyvus renginys ne tik padės atnaujinti Jūsų žinias, bet ir suteiks neįkainojamų praktinių įgūdžių, būtinų šiuolaikiniam viešųjų pirkimų specialistui.

Stovyklos metu gilinsite žinias apie viešųjų pirkimų sutarčių niuansus, analizuodami jų nuostatas ir praktines situacijas. Nagrinėsite sudėtingus sutarčių vykdymo aspektus, ypatingą dėmesį skirsite kaip tinkamai valdyti ir spręsti netikėtus iššūkius, kylančius dėl nenugalimos jėgos aplinkybių viešųjų pirkimų sutarčių kontekste. Šios temos bus nagrinėjamos pasitelkiant realius pavyzdžius, kas leis jums geriau suprasti ir taikyti šias žinias praktikoje.

Programos ašis – unikalus „Argumentų šachmatų” inscenizacija/diskusija, kurio metu Jūs tobulinsite savo įgūdžius:

  • Strateginį ir analitinį mąstymą
  • Derybų meną ir komunikacijos įgūdžius
  • Teisinį išmanymą ir situacijos vertinimą
  • Empatiją ir gebėjimą matyti platesnę perspektyvą
  • Gebėjimą greitai prisitaikyti prie besikeičiančių  aplinkybių
  • Kūrybišką problemų sprendimą ir kritinį mąstymą

Šis renginys – puiki proga susipažinti/susitikti su kolegomis iš visos Lietuvos, užmegzti vertingus kontaktus bei pasidalinti idėjomis ir patirtimi, kurias vėliau galėsite sėkmingai pritaikyti savo darbe.

Po intensyvių mokymų Jūsų lauks atpalaiduojantis laikas nuostabiame Birštono kurorte. Čia galėsite pasimėgauti gamtos ramybe, atsikvėpti nuo kasdieninio darbo rutinos ir tęsti diskusijas su bendraminčiais vakarienės metu.

Vietų skaičius ribotas, todėl rekomenduojame planuoti dalyvavimą iš anksto.
Visa programa ir registracija: https://bit.ly/4dlQ5xY